Wijk West & wijk Oost - ds. Martin Koster

 
NB  Niet altijd staan privé-adressen vermeld bij berichten als onderstaande. Dat kan verschillende redenen hebben. Kunt u een adres niet zelf achterhalen, neem dan contact op met Martin Koster
Berichten van Wel & Wee zijn in principe tot stand gekomen in direct contact met de betrokkenen. Zijzelf of anderen kunnen ds Koster op het 'wel' of 'wee' geattendeerd hebben waarna ds Koster hier contact over zoekt. In het contact wordt dan afgestemd of een vermelding gewenst is op deze pagina van de website van onze Protestantse Gemeente Sassenheim.


Meeleven
3 maart - dhr Theo Zandbergen revalideert momenteel in het Alrijne ziekenhuis te Leiderdorp nadat hij, zo laat hij ons weten, vorige week een geslaagde hartoperatie (bypass) heeft ondergaan. Wilt u hem een kaartje bezorgen dan graag naar het thuisadres van Theo en Anke.

Huwelijksjubilea
29 februari - Het echtpaar Nely en Jan van der Molen-Tukker delen graag met ons hun dankbaarheid dat zij gisteren, 28 februari, 55 jaar getrouwd waren. Van harte gefeliciteerd!
24 februari - Afgelopen dinsdag 20 februari 2024 was het voor het echtpaar Ieb en Jan Faas-Wesseling 60 jaar geleden dat zij in het  huwelijk traden. Van harte gefeliciteerd!

Meeleven
16 februari 2024 Na afgelopen zondag te zijn gevallen en na onderzoek in het ziekenhuis, verblijft voor een aantal weken in zorgcentrum Noorderbrink voor revalidatie mw Lies Wagenmakers. Haar post- en bezoekadres is: Zorgcentrum Noorderbrink kamer 210, Klompenmaker 156, 2401 PR  Alphen aan den Rijn. Om een bezoekje af te spreken kunt u haar telefoonnummer opvragen bij ds Koster of bij haar (kerkelijk) contactpersoon Riet Geldof.

9 februari 2024 - Met ingang van donderdag 8 februari is mw Alie Bakker-Ciggaar van Zuydtwijck (Leiden) verhuisd naar een definitieve kamer in de Bernardus: Afd Teylingen, 1e verdieping,  Kamer 103, Huiskamer Amsterdam (links). Om de afdeling af te kunnen, gebruik dan code 1450 voor lift en trap. Haar postadres is: afd.Teylingen k-103, Hoofdstraat 82, 2171 AV  Sassenheim. Mocht u op bezoek willen gaan, dan kunt u haar altijd meenemen naar beneden naar het Restaurant - wel graag even melden bij een verzorgende van de huiskamer. Voor de agenda en om dubbele afspraken te voorkomen graag ook even naar haar zwager Cees Faber een berichtje: 06-53674466 of ceesrfaber54@gmail.com  Hij spreekt de hoop uit dat Alie nog een paar jaar in de Bernardus kan genieten.

6 februari 2024 - Na een operatie in het Alrijne verblijft momenteel mw Barbara Helmus-Pass in Leythenrode voor revalidatie. Haar post- en bezoekadres is: Leythenrode afd. De Leede, Hoogmadeseweg 55, 2351 CP  Leiderdorp. Een kaartje of bezoekje zal haar goed doen.

woensdag 31 januari -  Om te herstellen en aan te sterken verblijft dhr Kees van der Zwart momenteel in Alphen aan den Rijn. Zijn post- en bezoekadres is: Zorgcentrum Noorderbrink, Klompenmaker 156, 2401 PR  Alphen a/d Rijn

terug