Oecumenische Taizéviering 

Op zondag 10 maart, de vierde zondag in de Veertigdagentijd, is er een oecumenische Taizéviering. De viering begint om 19.00 uur in de Dorpskerk. De Taizézang zal worden ondersteund door een Taizé-zanggroep. Voorganger is ds. T. Moll. 
Lees meer 

Tijdslijn "van Julianakerk naar Dorpskerk"

In bijgaande tijdslijn is aangegeven wanneer en (globaal) welke activiteiten zich gaan afspelen in de komende weken om de overgang van Julianakerk naar Dorpskerk en Het Venster te realiseren.
Lees meer 

Veertigdagentijd - Tijd van leven

V&T - Films op weg naar Pasen 6 en 20 maart  

Een feest vraagt voorbereiding. Dat hebben christenen altijd goed beseft rondom het centrale feest: Pasen. Daar naar toe leven gaat niet vanzelf, maar vraagt concentratie, inkeer en bezinning. Dat kunnen we ervaren in diensten op zondag, maar ook in persoonlijk gekozen momenten en manieren.
Lees meer 

PG50+ Nieuws

Op dinsdag 6 februari kwamen ruim dertig gemeenteleden bij elkaar in de Julianakerk om met elkaar de film “The father” te kijken. De filmavond werd ingeleid door Ds. T. Moll.
Klik hier voor meer info.

Beroepingswerk PGS

De Protestantse Gemeente Sassenheim zoekt een WO-opgeleide gemeente-predikant, die vanuit het Evangelie ons als kerkelijke gemeente kan motiveren, stimuleren en onderwijzen.
Van de predikant verwachten we dat hij/zij zich weet geroepen door God en de zondagse Eredienst op een inspirerende en gelovige manier vormgeeft vanuit de protestants-christelijke traditie.
Lees meer 

V&T- Vespers in de Veertigdagentijd

Een  Vesperdienst  behoort  tot  één  van  de  gebedstijden,  waarmee  aan  een dag  indeling  en  invulling  gegeven  kunnen  worden.  Het  idee  om  de  dag invulling  te  geven  met  vaste  gebedsmomenten  vinden  we  al terug  in  het  Oude  Testament. 
Lees meer