KerkWebRadio en Livestream/video

Kerkwebradio en livestream/videouitzendingen

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn of om een andere redenen de kerk niet meer bezoeken bestaat de mogelijkheid om de kerkdiensten via een video uitzending of via het oudere bestaande systeem, de Kerkwebradio, te volgen. De Kerkwebradio is voor alle kerken in Sassenheim te gebruiken.

 • Internet
  Wilt u via een PC, smart TV of computer luisteren, of kijken via de livestream, dan heeft u een internetaansluiting nodig. Aan deze mogelijkheid zijn geen (extra) kosten verbonden.
  Klik op de website of app van de Kerkomroep Nederland om te luisteren of op de site van de PGSassenheim en klik verder in de linker kolom op video kerkdienst. Via YouTube kunt u de kerkdienst dan zien en beluisteren.
 • Mobiel
  Wilt u via smartphone of tablet luisteren, gebruik dan de app Kerkomroep. Of via de website van de PGSassenheim en klik verder in de linker kolom op video kerkdienst.
 • Kerkwebradio
  Tegen een maandelijkse vergoeding van € 7,50 krijgen de gebruikers het kastje van de Kerkwebradio beschikbaar en die wordt dan aangesloten op de telefoonaansluiting of een internetaansluiting. Via het kastje kan geluisterd worden. Aan de rechterkant zijn de laatste drie diensten van de PGS te beluisteren. Het op zondag live alleen beluisteren kan dus alleen via de website van Kerkomroep Nederland.

Zij die van de Kerkwebradio gebruik willen maken kunnen daarvoor contact opnemen met ondergetekenden of een aanvraag doen bij het College van Diakenen.
De gebruikers van een Kerkwebradio krijgen na installatie van het kastje een bruikleenovereenkomst voor ontvangst en enkele nadere bepalingen over gebruik, gebruiksperiode en financiële bijdrage.

Installatie Kerkwebkastjes en storingen en onderhoud:

Jaap van Leeuwen, Bevrijdingshove 6, (telefoon 06-53799193) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen over de livestream/video uitzendingen:

Jaap Kruik, telefoon 06-38371288, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Financiële en gebruikers administratie:

Jan Mosselaar (telefoon 0252-232718) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algehele coördinatie: 

Willem Mantel, Hoofdstraat 50 (telefoon 06-53147642)

 

icon-webradio