PG80+ Van Barbecue naar Verhalen Bingo

van Barbecue naar Verhalen Bingo

 

bingoballenWat was het leuk dat de barbecue op woensdagmiddag 31 augustus j.l. zo goed bezocht werd! Als activiteitencommissie vonden wij het erg fijn om veel bekende èn nieuwe gezichten te zien. Een mooie zomerse dag, blijde gezichten, zomerse kleding - zelfs heren in een korte broek - en heerlijk eten met als toppunt een ijsje van de IJsmeulen, dit alles maakte het tot een groot succes. De bijgaande foto’s hiernaast, op de website PGS òf kerk app spreken boekdelen.

 

 

 

Tussen Barbecue en Verhalen Bingo zitten exact 6 weken. U allen nagenietend en wij al weer druk bezig met de voorbereidingen van de volgende activiteit. Ditmaal gaan we samen Bingo spelen en wel op woensdagmiddag 12 oktober a.s in de Blauwe Zaal van de Julianakerk.  Let op! Wij starten een half uur vroeger als normaal, namelijk om 14.00 uur.

Na ontvangst met het gebruikelijke kopje koffie of thee en wat lekkers erbij worden de bingokaartjes uitgedeeld en kan het spel beginnen. Deze middag spelen wij Verhalen Bingo, dus Bingo maar op een andere manier als u gewend bent. Nieuwsgierig geworden? Geeft u zich dan snel op bij één van de volgende dames:

Janske Colijn: 06-23952741 (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.);

Herma de Graaf: 06-12422227 (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) òf

Annemieke Sluymer: 06-12533485 (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Dit kan tot en met maandag 10 oktober a.s.

U hoeft zelf geen prijsjes mee te nemen. Als commissie zorgen wij hiervoor. Wel mag u natuurlijk aan het einde van de middag - die tot ongeveer 16.30 uur duurt - een bijdrage geven voor de gemaakte onkosten. Vergeet u niet om een pen of stift mee te nemen?

Van harte welkom allemaal! Ook u die voor het eerst tijdens de barbecue aanwezig was. Wij hopen dat u de smaak te pakken hebt gekregen.

Hartelijke groet van de activiteitencommissie,

Namens Janske, Herma en Annemieke

Gerry Eenkhoorn

80 sep 7

80 sep 1

80 sep 2

80 sep 3

80 sep 4

80 sep 5

80 sep 6