PG50+ Startactiviteit – 2 oktober 2021

pg50 start 2021 aShared dinner.
Na een lange periode waarbij we genoodzaakt waren om al onze activiteiten te staken, hebben we afgelopen zaterdag 2 oktober elkaar weer ontmoet.
Shared diner was ons als pastoraatsgroep al eerder goed bevallen, dus tijd voor een herhaling! 
Nadat we alles klaar hadden gezet druppelde langzaam iedereen binnen. Met de nadruk op druppelen, want het waaide en regende flink.

 

 


Dick heette ons welkom en benadrukte dat we ondanks de versoepelingen rekening met een ieder moesten houden. Voordat we in gebed zijn gegaan hebben we eerst stil gestaan bij het overlijden van Jacqueline van Drimmelen.

Je kon starten met een lekker kopje warme courgette soep. Daarna was iedereen in de gelegenheid om zelf een gevarieerd bord samen te stellen. Salade, Koreaanse gehaktballetjes, vegetarische driehoekjes, Franse kaas met stokbrood, pastasalade, Quiches, kleine hartige taartjes etc. Teveel om uit te kiezen.

Ongedwongen kon je aanschuiven aan verschillende tafels en wisselen. We sloten de maaltijd af met een prachtig opgemaakt toetje in een glaasje; chocolade crème, crème brûlée  en tiramisu vergezeld met een kopje koffie of thee.Het was een ontspannen, gezellige avond, leuk om zo elkaar te treffen en de maaltijd te nuttigen. 

Allemaal reuze bedankt voor jullie komst en de gezelligheid!

Elisabeth Nijman-Arentshorst

pg50 start 2021 b

pg50 start 2021 c

pg50 start 2021 e

pg50 start 2021 f

pg50 start 2021 g

pg50 start 2021 d