PG50+ Shared dinner – 3 juni

pg50 ShareddiningOp zaterdag 3 juni willen wij met onze pastoraatsgroep het jaar gezellig en informeel eindigen door middel van een ‘Shared dinner’. De bedoeling is dat iedereen een (klein) favoriet hapje meeneemt om zo met elkaar een smakelijk buffet samen te stellen.

 

 

 

Wellicht heb je een lekker recept waar wij van mogen meegenieten. Het hoeft beslist niet te ingewikkeld te zijn, het kunnen ook fingerfood hapjes zijn. Een zelfgemaakte salade, wat kaashapjes, hartig taartje of een stokbroodje met een smeersel, neem mee wat je zelf lekker vindt. In een hoeveelheid die je zelf ongeveer op zou kunnen.

Voor een drankje wordt gezorgd.

Zo kunnen we met elkaar genieten van de door ons zelf klaargemaakte hapjes, worden wellicht recepten uitgewisseld en is het een avond waar vooral het elkaar ontmoeten belangrijk is.

Graag bij aanmelding doorgeven met hoeveel personen je komt, zodat wij een inventarisatie kunnen maken. Aanmelden uiterlijk tot zondag 28 mei , via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We willen deze dag om 17.00 uur beginnen en rond 19.00 uur weer huiswaarts keren. Wij hopen je te zien op zaterdag 3 juni bij de Julianakerk. Ook wanneer je niet tot deze doelgroep behoort bent je van harte uitgenodigd.

Met vriendelijke groet namens de activiteitencommissie,

Nico Kersten