PG50+ We gaan er weer voor

50Na een lange periode waarin we vanwege Corona niets konden ondernemen en elkaar niet mochten ontmoeten, hopen wij dat het ondanks de actuele cijfers toch de goede kant op zal gaan. In het nieuwe kerkelijke seizoen ziet het er naar uit dat wij weer bij elkaar mogen komen en  elkaar weer kunnen spreken.

PG50+ Teylingereind - 13 november 2019

teylingereindAchter de muren van Teylingereind.
 
Op woensdagavond 13 november heeft Jan Willem Korpelshoek de 50+ pastoraatsgroep verteld over zijn werk als geestelijk verzorger in Teylingereind.

PG50+ Startactiviteit - 5 oktober 2019

pg50 hapjes Afgelopen zaterdag 5 oktober zijn we gestart met de eerste ontmoeting van onze pastoraatsgroep in de vorm van een ‘shared diner’.
Tijdens de voorbereidingen waren we even bang dat er teveel eten zou zijn, maar het pakte prima uit, met voor elk wat wils. Nadat we alles klaar hebben gezet druppelde langzaam iedereen binnen. Met een drankje en een kleine amuse in de hand heette Dick ons van harte welkom.

PG50+ Slotdag - 25 mei 2019

pg50 leidse hofjesOp zaterdag 25 mei hebben we met elkaar een gezellige afsluiting gehad van dit seizoen.
Om half 1 werden we in de Julianakerk verwacht voor een lunch. Eerst een kopje koffie of thee en daarna lekker broodjes, krentenbollen en een salade.
Nadat iedereen genoeg gegeten had, zijn we op de fiets gestapt naar Leiden. Bij Molen de Valk hebben we onze fietsen gestald en ontmoetten we anderen die met de auto kwamen of rechtstreeks naar Leiden gingen.

PG50+ Rusland - 21 februari 2019

rusland moskouOp 21 februari was alweer de derde avond van de pastoraatsgroep. Voor deze avond was Liudmila Brazhnova uitgenodigd. Zij is de schoondochter van ds. Betting. Zij kon ons veel vertellen over het dagelijks leven en de gewoontes in Rusland en gunde ons een kijkje in haar eigen leven en dat van haar familie in Rusland. Terwijl zij in perfect Nederlands haar verhaal vertelde zagen we op de beamer mooie foto`s.