PG50+ Startactiviteit – 2 oktober 2021

pg50 start 2021 aShared dinner.
Na een lange periode waarbij we genoodzaakt waren om al onze activiteiten te staken, hebben we afgelopen zaterdag 2 oktober elkaar weer ontmoet.
Shared diner was ons als pastoraatsgroep al eerder goed bevallen, dus tijd voor een herhaling! 
Nadat we alles klaar hadden gezet druppelde langzaam iedereen binnen. Met de nadruk op druppelen, want het waaide en regende flink.

PG50+ Teylingereind - 13 november 2019

teylingereindAchter de muren van Teylingereind.
 
Op woensdagavond 13 november heeft Jan Willem Korpelshoek de 50+ pastoraatsgroep verteld over zijn werk als geestelijk verzorger in Teylingereind.

PG50+ Startactiviteit - 5 oktober 2019

pg50 hapjes Afgelopen zaterdag 5 oktober zijn we gestart met de eerste ontmoeting van onze pastoraatsgroep in de vorm van een ‘shared diner’.
Tijdens de voorbereidingen waren we even bang dat er teveel eten zou zijn, maar het pakte prima uit, met voor elk wat wils. Nadat we alles klaar hebben gezet druppelde langzaam iedereen binnen. Met een drankje en een kleine amuse in de hand heette Dick ons van harte welkom.

PG50+ Slotdag - 25 mei 2019

pg50 leidse hofjesOp zaterdag 25 mei hebben we met elkaar een gezellige afsluiting gehad van dit seizoen.
Om half 1 werden we in de Julianakerk verwacht voor een lunch. Eerst een kopje koffie of thee en daarna lekker broodjes, krentenbollen en een salade.
Nadat iedereen genoeg gegeten had, zijn we op de fiets gestapt naar Leiden. Bij Molen de Valk hebben we onze fietsen gestald en ontmoetten we anderen die met de auto kwamen of rechtstreeks naar Leiden gingen.