PG50+ Shared dinner – 3 juni

pg50 ShareddiningOp zaterdag 3 juni willen wij met onze pastoraatsgroep het jaar gezellig en informeel eindigen door middel van een ‘Shared dinner’. De bedoeling is dat iedereen een (klein) favoriet hapje meeneemt om zo met elkaar een smakelijk buffet samen te stellen.

PG50+ Rondleiding Bijbelse Tuin – 15 april 2023

pg50 bijbelse tuinOp zaterdag 15 april hebben we met de Pastoraatsgroep 50+ een bezoek gebracht aan de Bijbelse Tuin bij de Joannes de Doperkerk aan de Kruisweg in Hoofddorp. De tuin, een oase van rust in de drukte, is bekend geworden door de vele beelden van de Nederlandse kunstenaar Karel Gomes.

PG50+ Filmavond – 24 januari 2023

pg50 filmavondOp dinsdag 24 januari kwamen ruim dertig gemeenteleden bij elkaar in de Julianakerk om met elkaar de film Les Choristes te kijken. De filmavond werd ingeleid door Ds. T. Moll.
Hij nodigde ons uit om na afloop van de film met elkaar onze eigen herinneringen uit onze schooltijd op te halen. Het riep na afloop bij iedereen leuke en bijzondere anekdotes op.

PG50+ Natuurwandeling Warmond - 29 oktober 2022

pg50 start 2022Natuurwandeling in het bos van Kranz

Op zaterdagmiddag 29 oktober heeft Arie Dwarswaard met de 50+ pastoraatsgroep het bos van Krantz in Warmond verkend.
Op die zaterdag hebben we met de pastoraatsgroep 50+ een natuurwandeling gemaakt in het bos van Kranz. Ongeveer 25 personen liepen mee op deze prachtige, herfstachtige, maar bovenal warme zaterdagmiddag. 

 

PG50+ Kruiswegstaties - 5 april 2022

50 kruisweg Informatieve avond over kruiswegstaties
Op dinsdagavond 5 april heeft Dick Voerman van de Pancratiuskerk de 50+ pastoraatsgroep rondgeleid langs de kruiswegstaties in de kerk.
Lees verder voor het verslag en de foto's.