Pastoraat 35+

Deze pastoraatsgroep is ontstaan vanuit een groep jonge ouders die een aantal avonden per jaar gespreken voert over diverse onderwerpen die men bezig houdt. Veelal wordt door de aanwezigen op deze avonden ook een vertaling gemaakt naar hoe het onderwerp te plaatsen in het kader van de opvoeding van onze kinderen.
 
Een vraag die een kind je kan stellen is meestal ook vooral een vraag aan jezelf. Deze insteek maakt dat de gesprekken voor iedereen erg interessant zijn. Op zo’n moment worden er vaak  bijzondere ervaringen met elkaar gedeeld. Door de herkenning in elkaars situatie wordt er veel gelachen, maar gelijktijd vinden we hierdoor ook steun bij elkaar.  
 
Wil je ook een keer aanschuiven voor een goed gesprek of wil je gewoon eens een avond komen uitproberen dan ben van harte welkom! De avonden staan op zich zelf, waardoor het niet uitmaakt of je de ene keer wel en de andere keer niet kan. We zijn allemaal leeftijdsgenoten en we weten hoe hectisch het allemaal kan zijn doordeweeks.
 
Iedere avond wordt voorbereid met een predikant die op de avond zelf kan zorgen voor de nodige pastorale ondersteuning en diepgang.
 
De avonden starten om ca. 19.45 uur met koffie of thee. Om 20.00 uur starten we tot ca. 21:30 uur, waarna we vaak met een drankje nog even napraten.
 
De avonden voor 2017/2018 zijn:  
  • Dinsdag 24 Oktober
  • Woensdag 22 November
  • Donderdag 25 Januari
  • Dinsdag 20 Februari
  • Woensdag 11 April
  • Donderdag 17 mei
 
Mocht je vragen hebben, neem dan gewoon even contact met één van ons op.