Marafi Info

marafi logoUpdate januari 2020
Nadat Marafi vier hele geslaagde jaren en twee fantastische reizen heeft meegemaakt, hebben we ook nagedacht over hoe nu verder. Met elkaar kwamen uit op dat we een paar topjaren hebben gehad, maar dat het zo goed is. Inmiddels zijn alle Marafies met heel veel dingen bezig naast Marafi, waardoor het steeds moeilijker wordt om de actieve groep actief te onderhouden.

 

Daarom is besloten om het huidige Marafi stop te zetten. Voorlopig geen reizen meer, geen acties en geen praatjes in de kerk. En een stuk minder zichtbaar in kerkgemeente dus.

Maar, de vriendengroep stopt natuurlijk niet! In de afgelopen jaren zijn we een hechte groep geworden, die elkaar graag blijft zien. Marafi is veranderd in een grote vriendengroep die veel vrijblijvender is. Samen kijken we terug op een paar hele mooie jaren. We hebben veel meegemaakt met elkaar en zijn dankbaar voor alle steun die we hebben mogen ontvangen.

Na het voeren van verschillende acties, is in 2017 een reis gemaakt naar Moldavië, waar Marafi de eerste week een Daycare Centre heeft verbouwd en de tweede week een kinderkamp heeft georganiseerd. We verbleven bij mensen uit het dorp.
Deze reis werd gevolg door een reis naar Rome in 2019, waar Marafi zich heeft aangesloten bij een organisatie die zich inzet voor daklozen en vluchtelingen. Daar kampeerden we in de tuin van een klooster.

Op onze Facebook-pagina staan nog nieuwsberichtjes, foto’s en filmpjes van onze activiteiten van de afgelopen jaren.

icon-jeugd