Kerkblad Op Weg

Op weg is het kerkblad van de Protestantse Gemeente Sassenheim. Een kerkblad met een informerende functie. Intern, omdat alle commissies de mogelijkheid hebben om via het kerkblad de gemeente te informeren over hun activiteiten. De predikanten schrijven over het wel en wee uit hun wijken, zodat we op de hoogte blijven van elkaar. Extern, omdat het kerkblad functioneert als informatiebron naar andere kerken in Sassenheim.

Verschijning

Op weg komt negen à tien keer per jaar uit en loopt synchroon aan de kerkelijke feestdagen. Het kerkblad wordt gemaakt in eigen beheer. De kopij wordt verzameld en op de redactievergadering gelezen en gecorrigeerd. De lay-out en het drukwerk wordt door vrijwilligers gedaan evenals het rondbrengen van het kerkblad.

Kopij kunt u inleveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u het kerkblad thuis wilt ontvangen kunt u dit melden bij het Kerkelijk Bureau.De complete digitale versie met het kerkdienstenrooster kunt u ook per e-mail krijgen.
Aanvragen voor gedrukte of digitale versie graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertenties

Er is een mogelijkheid om te adverteren in 'Op weg'. Daar zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden.
Als u daar meer over wilt weten, kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

icon-op-weg