Kerstmiddag 75+


kerststerren
Uitnodiging voor gemeenteleden van 75 jaar en ouder.
Gelukkig kan het College van Diakenen dit jaar weer een Kerstmiddag voor u organiseren. Wij doen dit in samenwerking met de Havenkerk.
De datum is woensdag 14 december en deze Kerstbijeenkomst vindt plaats in de Dorpskerk. 


Wij nodigen gemeenteleden van 75 jaar en ouder hiervoor van harte uit. Is uw partner jonger dan 75 jaar, dan is hij of zij vanzelfsprekend ook van harte welkom. 

Vanaf 14.30 uur staat de deur van de Dorpskerk open en wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Om 15.00 begint de liturgische viering. Daarna heeft u gelegenheid met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Tussen 16.30 en 17.00 uur sluiten wij de middag af.

In de Op Weg van november vindt u meer informatie over deze Kerstbijeenkomst, met een aanmeldstrookje.

Meldt u zich uiterlijk 1 december aan, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Wij hopen u op 14 december welkom te mogen heten in de Dorpskerk, zodat we met elkaar een fijne samenkomst hebben in de aanloop naar het Kerstfeest.

Namens het college van diakenen,

  • Jaap de Ruijter   21 02 89                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Rene Eikelenboom 23 05 29                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Arend Buurma 21 64 66                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Els Luijk   06 18 08 26 68        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.