Nieuwe expositie in de Blauwe zaal

expositie stahl treurVan 23-11-21 tot 22-2-2022 zal er een expositie zijn in de blauwe zaal van de Julianakerk van het werk van Dicky Treur en Rietje Stahli.
De exposanten exposeren hun werk in een gezamenlijke expositie.
Ze stellen zich hierna voor aan de PG Sassenheim. 

 

Introductie van Dicky Treur

Beste lezers,

Wat fijn dat ik mag exposeren in de Blauwe zaal van de Julianakerk.

Eerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Dicky Treur en heb een kwart eeuw op het platteland gewoond, in de Kromme Mijdrecht aan het water, de Hoef. Daar waar het zo prachtig is. Daarna heb ik bijna een halve eeuw in Abbenes gewoond en nu woon ik in Nieuw-Vennep.

Op latere leeftijd kreeg ik zin in nieuwe hobby’s, waar onder schilderen en dat was genieten, heerlijk lekker de tijd vergeten. Jarenlang is Aquarel mijn favoriet geweest, maar de laatste jaren val ik meer op het medium Acryl. Mijn werk is rijk aan kleur en het schilderij is pas af als ik het spannend vind.

Ook heb ik met veel plezier een kleine 20 jaar schilderles gegeven in het Ontmoeting- Centrum in Nieuw-Vennep, er waren 14 Kunstenaars/cursisten.

Ik heb maar een greep uit mijn assortiment schilderijen (500 stuks) genomen, ik hoop dat u hiervan kan genieten.

Alle schilderijen zijn te koop in overleg t.e.a.b.

Voor info een e-mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel kijkplezier!!!

Een hartelijke schildersgroet,

Dicky Treur

expositie stahl treur 1

expositie stahl treur 2

Introductie van Rietje Stahli.

Dag kunstkijker,

Wat fijn dat ik, Rietje Stahli uit Nieuw-Vennep, in de Blauwe zaal mag exposeren van jullie kerk. De schilderijen die ik heb gemaakt zijn allemaal aquarellen. De techniek die mij het beste past. Al die mooie tere kleuren, daar hou ik van. En ik hoop U daar ook een plezier mee te doen. Zeker om ernaar te kijken.

Ik zou het erg leuk vinden om daarom uw reacties op mijn schilderijen te mogen ontvangen. Daar kan ik alleen maar beter van worden. En vooral met nog meer plezier aan de gang te gaan.

Een klein stukje van mijzelf wil ik U ook nog geven.

Zoals gezegd ik kom uit Nieuw-Vennep. Ben geboren in Amsterdam en 16 jaar geleden naar de Haarlemmermeer verhuisd, op de leeftijd van 64 jaar. Daar toen terecht gekomen bij de schilderclub Nieuw-Vennep waar ik nog steeds met veel plezier wekelijks schilder met een fijne groep mensen. Op diverse plekken heb ik al exposities gehad, w.o. op het Gemeentehuis in Haarlemmermeer op de kamer van wethouder Marjolein Steffens-van de Water, en op dit moment ook bij 2 huisartsenpraktijken in Nieuw-Vennep, bij De Pionier en de Nieuwe Kern. Diverse verzorgingshuizen in mijn wijde omgeving zijn ook al aan de beurt geweest en nu dus bij U.

Ik hoop dat U kunt genieten van mijn werken en mocht U een van de schilderijen

(of meerdere) willen kopen kan dit ook. Laat het mij weten op emailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijke groet
Rietje Stahli

expositie stahl treur 3

expositie stahl treur 4