Extra maatregelen Covid-19

avondmaalOok in Teylingen lopen de coronabesmettingen snel op. Afgelopen week bijna 400 besmettingen. Om die reden wordt de komende weken de gemeentezang beperkt.
De gemeenteleden Marina Reehoorn en Jaap Kruik hebben aangegeven - daar zijn we heel blij mee - opnieuw te willen zingen tijdens de eredienst.

Natuurlijk wil de kerkenraad niet (te) veel beperkingen. Echter de Covid-19 cijfers dwingen ons hiertoe, zelfs al een aantal dagen na de vorige besluiten. De kerkenraad voelt zich verantwoordelijk, zeker ook omdat de besmettingscijfers van Teylingen zeer hoog zijn.

Gezien de onzekerheid omtrent de te verwachten nieuwe maatregelen kan er nog niet vooruit worden gepland. Het is derhalve nog onzeker hoe en op welke wijze de kerk(avond)diensten in de maand december worden gehouden. Meer informatie hierover volgt vanaf komende week. 

Gemeentezang

  • Zondag 28 november a.s. (viering Heilig Avondmaal) wordt door de gemeente zowel het aanvangs- als het slotlied gezongen.
  • Vanaf zondag 5 december wordt vooralsnog alleen het slotlied in gezamenlijkheid gezongen.
  • De eerder gecommuniceerde Covid-19 maatregelen blijven uiteraard van toepassing, in afwachting van (nieuwe) landelijke richtlijnen van de overheid en/of adviezen van PKN.

 Aanmelden Heilig Avondmaal

Zondag 28 november zal er een Avondmaalsviering zijn in de Julianakerk. Om deze dienst zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, willen wij het aantal kerkgangers deze zondag beperken en is de gaanderij gesloten. Dit betekent dat wie op zondag 28 november naar de kerk wil komen zich van te voren, uiterlijk vrijdag 26 november, dient aan te melden middels

  • Email - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefonisch - 06 15641535, koster

Het is de bedoeling dat een ieder die kan komen aan het Heilig Avondmaal deelneemt.
En uiteraard is het mogelijk dat u thuis via de livestream het Heilig Avondmaal meeviert.