PG80+ Uitnodiging lunch 22 januari

pg80 boerenkool.1In het nieuwe jaar hopen wij opnieuw diverse activiteiten voor de leden van de Pastoraatsgroep 80+ te organiseren. De eerste keer zal een warme lunch zijn op woensdag 22 januari a.s. om 11.30 uur in de Blauwe Zaal van de Julianakerk.
In verband met de inkopen en bestellingen hiervoor, vragen wij u vriendelijk om u van te voren op te geven. Dit kan tot en met zondag 19 januari a.s.

PG80+ High Tea bezoekdames

pg80 high teaWe hebben een zeer geslaagde middag gehad, met heerlijke hapjes en een leuk spel.

Iedereen had een foto van ´vroeger` en van ´nu´ ingeleverd.

In team verband moesten we proberen de stellen bij elkaar te zoeken.

Lees verder voor de foto's >>

PG80+ Hoedjes - 16 oktober 2019

pg80 hoedjeOp woensdagmiddag 16 oktober was het in de Blauwe zaal een vrolijke boel. Ruim 50 mensen (waaronder zelfs 7 heren) waren gekomen om te luisteren naar wat mevrouw Wil Gorter uit Andijk te vertellen had over haar hoedenverzameling.
Eerst dreigde een landelijke protestactie van de boeren nog roet in het eten te gooien. Wil en haar man stonden drie kwartier in de file bij de Kaagbrug maar gelukkig lukte het hen nog net op tijd alle hoeden, petten en andere accessoires uit te stallen.

PG80+ Verslag barbecue - 28 augustus 2019

pg80 bbq bJa, het stond al lang in mijn agenda, maar eindelijk was het dan 28 augustus.
En daar stond het dan: BBQ, blauwe zaal, 16.00 uur. Ik dus tegen 4.00 uur ’s middags naar de blauwe zaal,  omdat ik veronderstelde dat 4.00 uur de inlooptijd was.
Wie schetst mijn verbazing toen ik zag dat de hele zaal al vol zat.

PG80+ Lunch - 15 mei 2019

pg80 lunchHet was een prachtige, zonnige voorjaarsdag, waar we ongeveer 35 gasten mochten verwelkomen. Daarnaast gaven ds. Bosma en de beide ouderlingen van onze Pastoraatsgroep acte de préséance; evenals de vaste vrijwilligers.
Even na 12.00 uur opende Gerry Eenkhoorn de lunch met het lezen van een gedeelte uit een paar verzen uit Genesis 1 : 1-5.