PG80+ Warmonds Joppekoor - 13 december

joppekoor 150x150Op woensdagmiddag 13 december a.s. om 14.30 uur treedt voor de derde keer het Warmonds Joppekoor, onder leiding van dirigent Jan van der Voet, op in de Julianakerk te Sassenheim.
Het repertoire van het koor zal naast kerstliederen ook uit andere religieuze liederen bestaan.

PG80+ spelletjesmiddag - 18 oktober 2017

 
pg80 sjoelen 186x186Als in oktober de blaadjes van de bomen vallen, maken we het ons in huis weer gezellig. Vroeger kwamen dan de oudhollandse spelletjes tevoorschijn. Tegenwoordig neemt de t.v. als ontspanning een grote plaats in. De activiteitencommissie van de 80+ Pastoraatsgroep wilde voor één middag oude herinneringen doen herleven en organiseerde op woensdag 18 oktober j.l. voor hun doelgroep een spelletjesmiddag in de Blauwe Zaal van de Julianakerk.

PG80+ verrassingsmaaltijd - 16 augustus 2017

pg80 verrassingsmaaltijd 200x164Vandaag zou de pastoraatsgroep 80+ verrast worden met een maaltijd! Een wereldreis stond vandaag op de menulijst; al bleven we ook weer dicht bij huis, want de maaltijd werd verzorgd door echte Teylingse ondernemers. Ondanks het onbekende was men toch in grote getalen gekomen om dit aan te gaan. Dit zorgde voor veel gezelligheid en vertier in de blauwe zaal van de Julianakerk.

PG80+ lunch - 17 mei 2017

krat met boodschappen 200x200Woensdag 17 mei was het weer zo ver, met elkaar lunchen in de Blauwe zaal.
In een goed gevulde zaal  kon Gerry Eenkhoorn de vele gasten hartelijk welkom heten , die konden gaan genieten van een overheerlijke lunch.
Na het gezamenlijke “Onze Vader” hebben we heel gezellig en heerlijk geluncht van de rijk gevulde tafels. En wat smaakt het toch altijd lekker in zo’n  gezellige sfeer!

Verslag PG-80+ Douwe Janssen - 22 maart 2017

elisabethDe heer Douwe Janssen, columnist en ambassadeur van het magazine “Elisabeth” was deze middag uitgenodigd als spreker.
Eerst konden de aanwezigen genieten van een kopje koffie of thee en een heerlijk paaskoekje.
Vervolgens verwelkomde Gerry Eenkhoorn dhr. Janssen en zijn vrouw, die hem vergezelde.

More Articles ...