PG80+ warme lunch - 22 januari 2020

pg80 boerenkool.1Buiten somber en druilerig , binnen een heel warm en gezellig onthaal door de dames van de activiteitencommissie.
Een ieder werd bij binnenkomst door één van de dames hartelijk begroet.
De zaal was al goed gevuld toen wij binnenstapten. Men zat er gezellig pratend met een drankje aan de sfeervol gedekte tafels. Ik maakte dit voor de eerste keer mee en zeker niet voor de laatste.

PG80+ Lunch - 15 mei 2019

pg80 lunchHet was een prachtige, zonnige voorjaarsdag, waar we ongeveer 35 gasten mochten verwelkomen. Daarnaast gaven ds. Bosma en de beide ouderlingen van onze Pastoraatsgroep acte de préséance; evenals de vaste vrijwilligers.
Even na 12.00 uur opende Gerry Eenkhoorn de lunch met het lezen van een gedeelte uit een paar verzen uit Genesis 1 : 1-5.

PG 80+ middagactiviteit 20 maart 2019

pg80 maart xMet het voorjaar in aantocht organiseerde de activiteitencommissie een passend onderwerp voor haar doelgroep van onze protestantse gemeente. Onder begeleiding van koster Ariska en Annemiek Sluymer werd een voorjaarsstukje gemaakt. Daarvoor hadden zij reeds de nodige inkopen en het voorwerk gedaan. We mochten ± 21 gasten verwelkomen, waaronder ook een paar nieuwe gezichten.

PG80+ Lunch - 23 mei 2018

pg80 lunch 168x168Wat mogen we blij zijn met zoveel gastvrouwen die samen met de aktiviteitencommissie al een aantal jaren in het voorjaar deze lunch organiseren.
Even over half twaalf was de zaal aardig gevuld met deelnemers van deze doelgroep.
Vandaag waren ook andere verenigingen actief met het organiseren van uitjes, daarom misten we een aantal vaste deelnemers.