PG80+ BBQ - 22 augustus 2018

pg80 bbq bWoensdagmiddag 22 augustus j.l. was het zover. De langverwachte barbecue voor de 80+ gemeenteleden in de Blauwe Zaal van de Julianakerk. Een traditie die weer in ere werd hersteld. Zo’n 42 gemeenteleden van de PGS gaven gehoor aan onze uitnodiging en zij lieten zich heerlijk verwennen door de aanwezige gastvrouwen, die de reeds de nodige voorbereidingen hadden gedaan.

PG80+ Lunch - 23 mei 2018

pg80 lunch 168x168Wat mogen we blij zijn met zoveel gastvrouwen die samen met de aktiviteitencommissie al een aantal jaren in het voorjaar deze lunch organiseren.
Even over half twaalf was de zaal aardig gevuld met deelnemers van deze doelgroep.
Vandaag waren ook andere verenigingen actief met het organiseren van uitjes, daarom misten we een aantal vaste deelnemers.

PG80+ Oud Sassenheim - 21 maart 2018

Sassenheim vlag en wimpel 200x200In een goed gevulde blauwe zaal bij de Julianakerk waren te gast, de heren Herman Verhoef en Frans van der Wiel om ons mee te nemen in een fotopresentatie van de Stichting Oud Sassenheim met het gekozen thema: Verdwijnend Sassenheim. Nadat ieder iets te drinken  en een plekje had  heette  Gerry Eenkhoorn ,namens de activiteitencommissie ,alle aanwezigen hartelijk welkom .