PG80+ Uitnodiging lunch - 24 januari

pg80 boerenkool 160x160Allereerst wens ik u namens de andere leden van de activiteitencommissie een goed en gezegend 2018 toe.
Graag nodig ik u uit voor de eerste activiteit in het nieuwe jaar op woensdag 24 januari a.s. om 11.30 uur in de Blauwe Zaal van de Julianakerk.
Wij hopen dan een warme lunch voor u te serveren.
In verband met de inkopen en bestellingen hiervoor, vragen wij u vriendelijk om zich van te voren op te geven.

PG80+ Kerst met  't Joppekoor

joppekoor 150x150Afgelopen woensdag 13 december waren ze er weer.  Het Joppekoor uit Warmond ,dat zong in de met vele luisteraars goed bezette Julianakerk .
Voor het derde achtereenvolgende jaar waren ze op uitnodiging van de pastoraatsgroep 80+ weer gekomen.
Dit van origine zeemanskoor straalt een enthousiasme en vitaliteit uit onder de leiding van dirigent Jan van der Voet.

PG80+ spelletjesmiddag - 18 oktober 2017

 
pg80 sjoelen 186x186Als in oktober de blaadjes van de bomen vallen, maken we het ons in huis weer gezellig. Vroeger kwamen dan de oudhollandse spelletjes tevoorschijn. Tegenwoordig neemt de t.v. als ontspanning een grote plaats in. De activiteitencommissie van de 80+ Pastoraatsgroep wilde voor één middag oude herinneringen doen herleven en organiseerde op woensdag 18 oktober j.l. voor hun doelgroep een spelletjesmiddag in de Blauwe Zaal van de Julianakerk.

PG80+ verrassingsmaaltijd - 16 augustus 2017

pg80 verrassingsmaaltijd 200x164Vandaag zou de pastoraatsgroep 80+ verrast worden met een maaltijd! Een wereldreis stond vandaag op de menulijst; al bleven we ook weer dicht bij huis, want de maaltijd werd verzorgd door echte Teylingse ondernemers. Ondanks het onbekende was men toch in grote getalen gekomen om dit aan te gaan. Dit zorgde voor veel gezelligheid en vertier in de blauwe zaal van de Julianakerk.