Warmonds Joppekoor in Sassenheim

joppekoorOp woensdagmiddag 12 december a.s. om 14.30 uur treedt voor de vierde keer op rij het Warmonds Joppekoor, onder leiding van dirigent Jan van der Voet, op in de Julianakerk. Het repertoire van het koor zal naast kerstliederen ook uit andere (religieuze) liederen bestaan.

PG80+ Verrassingsmiddag - 24 oktober 2018

pg80 sep 2018 xWoensdag 24 oktober hebben we een gezellige middag beleefd met de Pastoraatsgroep 80+.
Om half drie was het lekker druk in de blauwe zaal, waar velen zich meldden voor de verrassingsmiddag zoals de commissie het had genoemd.

PG80+ BBQ - 22 augustus 2018

pg80 bbq bWoensdagmiddag 22 augustus j.l. was het zover. De langverwachte barbecue voor de 80+ gemeenteleden in de Blauwe Zaal van de Julianakerk. Een traditie die weer in ere werd hersteld. Zo’n 42 gemeenteleden van de PGS gaven gehoor aan onze uitnodiging en zij lieten zich heerlijk verwennen door de aanwezige gastvrouwen, die de reeds de nodige voorbereidingen hadden gedaan.

PG80+ Lunch - 23 mei 2018

pg80 lunch 168x168Wat mogen we blij zijn met zoveel gastvrouwen die samen met de aktiviteitencommissie al een aantal jaren in het voorjaar deze lunch organiseren.
Even over half twaalf was de zaal aardig gevuld met deelnemers van deze doelgroep.
Vandaag waren ook andere verenigingen actief met het organiseren van uitjes, daarom misten we een aantal vaste deelnemers.

PG80+ Oud Sassenheim - 21 maart 2018

Sassenheim vlag en wimpel 200x200In een goed gevulde blauwe zaal bij de Julianakerk waren te gast, de heren Herman Verhoef en Frans van der Wiel om ons mee te nemen in een fotopresentatie van de Stichting Oud Sassenheim met het gekozen thema: Verdwijnend Sassenheim. Nadat ieder iets te drinken  en een plekje had  heette  Gerry Eenkhoorn ,namens de activiteitencommissie ,alle aanwezigen hartelijk welkom .