PG67+ Barbecue - 25 augustus 2018

pg67 foto bbq 2018 1Op 25 augustus werd in de Blauwe zaal de barbecue voor de pastoraatsgroep 67-80 jaar gehouden. Daar was veel belangstelling  voor, 83 personen hadden zich hiervoor opgegeven. De zaal stond vol tafels en stoelen om iedereen een plekje te geven. Op lange tafels stonden veel lekkere zelf gemaakte salades, brood en sauzen klaar.

 

 

 

 Buiten stonden twee grote barbecues met daarachter de koks Hans en Siep. Voordat de barbecue begon was er gelegenheid om onder genot van een glaasje, met elkaar te  praten en kennis te maken. Nadat iedereen een plekje gevonden had, opende Gerry van Prooijen de maaltijd met gebed.


pg67 foto bbq 2018De middag en avond verliep heel gezellig, er werd druk met elkaar gepraat en iedereen kwam aan de beurt om vlees en salades te halen. De koks hadden het druk om alle hongerige magen te vullen en het smaakte allemaal voortreffelijk. Tot slot was er nog een ijsje.

Na het dankgebed was er een welverdiend applaus voor de commissie die deze barbecue heeft voorbereid. Daarna gingen we allemaal met een voldaan gevoel naar huis.

Janny de Ridder