PG50+ Startactiviteit - 5 oktober 2019

pg50 hapjes Afgelopen zaterdag 5 oktober zijn we gestart met de eerste ontmoeting van onze pastoraatsgroep in de vorm van een ‘shared diner’.
Tijdens de voorbereidingen waren we even bang dat er teveel eten zou zijn, maar het pakte prima uit, met voor elk wat wils. Nadat we alles klaar hebben gezet druppelde langzaam iedereen binnen. Met een drankje en een kleine amuse in de hand heette Dick ons van harte welkom.
 
 
 
 

In het kort vertelde hij de plannen voor het komende jaar; er staan 2 avonden gepland, te weten 13 november en 24 maart. De datum van de slotbijeenkomst is nog niet bekend, die volgt later.
Uitleg over de verschillende bijeenkomsten, worden nog gepubliceerd in de volgende Op Weg. Daarna opende Hendrik met een gebed.
pg50 oktober 2
Het leuke van een ‘shared diner’ is dat je zeer gevarieerd eet met allerlei kleine hapjes. Na de soep (volgens Grootmoeders recept), kon iedereen een eigen bordje samenstellen met de keus uit Koreaanse gehaktballetjes, rijstsalade, pastasalade, quiches, kleine hartige taartjes en nog veel meer.
We sloten de maaltijd af met een prachtig opgemaakt toetje van hazelnoot crème en tiramisu vergezeld met een koffie of thee.
pg50 oktober 5
Het was een ontspannen, gezellige avond leuk om zo elkaar te treffen en de maaltijd te nuttigen. Ongedwongen kon je aanschuiven aan verschillende tafels en vonden er geamuseerde gesprekken plaats.
Iedereen reuze bedankt voor jullie komst en met het helpen opbouwen en opruimen.
 
Elisabeth,
Pastoraatgroep 50+
 
Mochten er nog ideeën of aanvullingen zijn voor een avond dan zijn die altijd welkom via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
pg50 oktober 1
pg50 oktober 3
pg50 oktober 4
pg50 oktober 6
pg50 oktober 7
pg50 oktober 8