Marafi Info

marafi logoMarafi is een enthousiaste jongerengroep van de protestante gemeente uit Sassenheim vanaf 16 jaar. Wij bestaan uit 15 jongeren. Twee keer per maand komen wij bij elkaar om iets gezelligs te doen. Daarnaast zetten wij ons in voor de zwakkere in de samenleving.

Marafi is opgericht in 2016 toen onze groep dreigde uit elkaar te vallen, omdat er geen eigen dienst was voor de leeftijd 16+. We bestonden uit zo’n grote en hechte groep dat we besloten om onze eigen groep op te richten en samen verder te gaan. Marafi betekent ‘vrolijke vrienden’ in het Swahilisch.

 

In de zomervakantie van 2017 hebben wij samen met 2 leiding vanuit onze gemeente een vrijwilligersreis gemaakt naar Moldavië. De eerste week in Moldavië hebben wij geholpen met het verbouwen van de kerk en de daycare center. De tweede week hebben wij een kinderkamp georganiseerd voor de kinderen uit het dorp. Wij verbleven bij mensen uit het dorp.

Door de geslaagde reis in 2017 willen wij in de zomervakantie van 2019 nog een keer een vrijwilligersreis maken. Deze keer hebben wij gekozen voor een doel wat dichter bij. Wij gaan naar Rome in Italië toe. Hier gaan wij helpen bij een daklozencentrum.

Om dit te kunnen verwezenlijken hebben wij u hulp nodig. Binnen onze gemeente voeren wij veel acties uit. Daarnaast bent u altijd vrij om te doneren. Dit kan door contact op te nemen met ons via het email-adres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/pg/marafisassenheim/about/.

Daarnaast plaatsen wij regelmatig leuke filmpjes via ons Youtube kanaal: Http://www.youtube.com/channel/UCvCceFKPIUyOiaMuwaPZr_Q 

icon-jeugd