Marafi naar Rome - update

colloseumMarafi vertrekt zaterdag 20 juli om 9:00 vanaf de Julianakerk. U bent van harte welkom om ons uit te zwaaien! Verzamelpunt is de grote boom op het kerkplein.
Het is bijna zo ver! Na maanden van voorbereiding zijn we nu echt klaar voor vertrek.
 
 
 
 
 
Alle acties die we de afgelopen tijd hebben gevoerd hebben geleid tot een prachtig bedrag, dat zeker genoeg is om de werkreis naar Rome te bekostigen.

Zondag 7 juli hield Marafi haar uitzwaaidienst. Deze dienst, helemaal georganiseerd door dominee Betting en Marafi, stond in het teken van de reis naar Rome. Tijdens deze dienst hebben wij ook het eindbedrag bekend gemaakt. In de afgelopen maanden heeft Marafi maar liefst €14.945,86 opgehaald!
Daar komt de lege flessen actie nog bij, dus we gaan zeker over de €15.000 heen. Wat een waanzinnig mooi bedrag. Dat hadden we zonder u, als gemeente, nooit kunnen behalen. Daarom wil ik u via deze weg nogmaals heel hartelijk bedanken.

marafi 2019 opbrengst
Inmiddels zijn alle voorbereidingen getroffen, bagage is verdeeld, we zijn er helemaal klaar voor.
Voor de geïnteresseerden nog even kort wat onze reis nu precies inhoudt:
Marafi gaat twee weken lang naar centrum Rome, om vluchtelingen en daklozen te helpen. Dit doen we in samenwerking met stichting Livingstone en Sant’Egidio. We zullen onder andere aan het werk gaan in de Menza om eten te maken en uit te delen. Ook gaan we aan de slag in een Welcoming Centre, waar daklozen en vluchtelingen zichzelf en hun kleding kunnen wassen en gaan we helpen bij het sorteren van medicijnen en kleding.

We zullen verblijven in de binnentuin van een prachtig klooster, de Padri Maristi, waar wij onze tentjes zullen opzetten.
Zaterdag 20 juli zullen wij om 9:00 uur ’s ochtends vertrekken vanaf het plein van de Julianakerk. Iedereen die ons uit wil zwaaien is meer dan welkom!
Vrijdag 2 augustus zullen wij aan het eind van de middag weer in Nederland landen, waarna we zondag 4 augustus in de dienst over onze belevenissen zullen vertellen.
 
marafi 2019 a
marafi 2019 b
marafi 2019 c
marafi 2019 d
marafi 2019 e
marafi 2019 f
marafi 2019 g
marafi 2019 h.jpg
 

icon-jeugd