Herdertjestocht 2018

herdertjestocht 200x200U heeft wellicht al eens gehoord van of over een herdertjestocht. Is dit begrip nieuw voor u dan zal ik even uitleggen wat dit is. Een herdertjestocht is een wandeling langs verschillende taferelen die het kerstverhaal vertellen. Degene die de tocht lopen zijn als het ware de herders en al wandelend beleven zij de gebeurtenissen rondom de geboorte van Jezus. In het kader van hoe kunnen we ons als kerkelijke gemeente meer naar buiten laten zien lijkt ons dit een ontzettend leuke mogelijkheid!
 
 
 
 
 
U snapt dat de organisatie hiervan veel tijd en werk vergt daarom hebben wij ervoor gekozen om de herdertjestocht niet dit jaar maar in 2018 te organiseren. Ook al hebben we op deze manier meer tijd dan nog lukt het ons niet alleen. We hebben u en jullie nodig! Er zijn voor nu vrijwilligers nodig voor de voorbereidingen, het maken van een draaiboek en contacten leggen met andere verenigingen/ organisaties. Later zijn er mensen nodig voor het maken/ bedenken van decors en kostuums maar ook figuranten om mee te spelen tijdens de tocht.
 
Alle hulp is welkom! Lijkt het u of jou leuk om hier de schouders onder te zetten? Laat het mij dan weten voor 1 december a.s.
Namens de jongerenraad, Linda Meijer-Koning Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tel: 0651008878

icon-jeugd