Bericht van de Jongerenraad

vacature1Het kerkelijk seizoen is in volle gang. De kinderen van de kinderdienst gaan aan de slag met het vullen van de schoenendozen. Deze worden op 19 november versierd en worden gegeven aan leeftijdgenootjes in Roemenië. Lijkt het u of jou leuk ook een schoenendoos te vullen dan is daar de mogelijkheid toe. 
Er zijn niet voldoende kinderen op de kinderdienst om alle schoenendozen te vullen.
 
 
 

In 2018 willen we heel graag in december vanuit onze gemeente een Herdertjestocht organiseren. Op de jeugdpagina/actueel vindt u informatie hierover. Om dit te organiseren zijn er vrijwilligers nodig die enthousiast aan de slag willen gaan. De herdertjestocht zal een feest voor jong en oud zijn, dus schroom u niet als u zich nog jong van geest voelt! U kunt zich opgeven bij Linda Meijer-Koning (06-51008878) voor 1 december a.s.
 
We zijn naarstig op zoek naar een coördinator voor de oppasgroep van de Julianakerk. Bij interesse en informatie kunt u contact opnemen met Linda Meijer-Koning (06-51008878).
 
Voor het leiding geven aan de jongeren van Solid Friends zijn we op zoek naar een extra vrijwilliger. Het is een enthousiaste groep jongeren en ‘Solid Leaders’ waar u zeker energie van zult krijgen. Het leidinggeven aan de groep gaat in tweetallen en zal ongeveer 1x per 6 a 8 weken zijn. Bij interesse kunt u contact opnemen met Daan Kruik (06-13759669)
 
De jongerenraad vergaderd elke 6 weken over alles wat onze jongeren en kinderen tot 25 jaar aangaat. We doen er alles aan om ons devies ‘de jeugd heeft de toekomst’ kracht bij te zetten. Heeft u tips of ideeën voor ons? Of wilt u zich graag inzetten voor onze jeugd maar weet u niet zo goed wat? U kunt altijd mailen naar mij.
Namens de Jongerenraad,
Daan Kruik Secretaris This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 0613759669
 

icon-jeugd