Nieuws van Solid Friends

namen van god 200x200Hallo allemaal! De eerste bijeenkomsten van Solid Friends zitten er al weer op! En gelukkig dit jaar weer een succesvol begin: we hebben weer een hoop nieuwe jeugd kunnen verwelkomen! Onze eerste bijeenkomst was echt om kennis te maken, maar daarna hebben we samen de E-meeting bezocht en de laatste bijeenkomst ging over namen van Jezus/God.

Herdertjestocht 2018

herdertjestocht 200x200U heeft wellicht al eens gehoord van of over een herdertjestocht. Is dit begrip nieuw voor u dan zal ik even uitleggen wat dit is. Een herdertjestocht is een wandeling langs verschillende taferelen die het kerstverhaal vertellen. Degene die de tocht lopen zijn als het ware de herders en al wandelend beleven zij de gebeurtenissen rondom de geboorte van Jezus. In het kader van hoe kunnen we ons als kerkelijke gemeente meer naar buiten laten zien lijkt ons dit een ontzettend leuke mogelijkheid!

Bericht van de Jongerenraad

vacature1Het kerkelijk seizoen is in volle gang. De kinderen van de kinderdienst gaan aan de slag met het vullen van de schoenendozen. Deze worden op 19 november versierd en worden gegeven aan leeftijdgenootjes in Roemenië. Lijkt het u of jou leuk ook een schoenendoos te vullen dan is daar de mogelijkheid toe. 

icon-jeugd