Walking Dinner 2020

waking dinnerZondag 26 april staat het jaarlijkse Walking Dinner weer gepland.
Na een geslaagde jubileumeditie vorig jaar is het dit jaar tijd voor de 11e editie van het Walking Dinner. Jong en oud zijn van harte welkom om mee te doen! 

 

U kunt bij verschillende gemeenteleden aan tafel schuiven om te eten of u kunt zelf het keukengerei ter hand nemen en samen met gemeenteleden een gezellig diner hebben. 

Het Walking Dinner start op zondag 26 april om 16.00 uur met een gezamenlijke opening in de Dorpskerk. De afsluiting is rond 19.30 uur in de Julianakerk.

U kunt zich tot 12 april opgeven door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch bij Wim Olden (0252-213627). Opgeven om te eten kan individueel of in groepjes van twee of drie personen. U (of uw groepje) gaat voor het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht naar drie verschillende adressen. Wanneer u gaat koken, verzorgt u voor hooguit 6 gasten een diner. 

Heeft u nog vragen, stuur dan gerust een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Wilt u bij uw aanmelding de onderstaande gegevens doorgeven?

 • Ik ga graag langs om te eten
  optioneel: samen met…………………………(max. 2 anderen)

 • Ik wil graag koken

  Naam: …………………………………………………………

  Adres: ………………………………………………………...

  Telefoonnummer: …………………… E-mail: ..…..…………………

  Dieetwensen/vegetarisch: …………………………………………

  Vervoer nodig: Ja/nee

 • Laat u het ons alstublieft even weten wanneer u moeite heeft met traplopen.