Vrijwilligersprijs Kerstwandeling

kerstwandeling 1De werkgroep van de kerstwandeling is de afgelopen periode tweemaal positief verrast!!
Zij heeft de Teylinger vrijwilligersprijs gewonnen!! Een aanmoediging en een mooie beloning van € 250,-. Verder heeft het Jacoba van Beierenfonds ook toegezegd dat zij een financiële bijdrage willen leveren aan dit evenement. 
 
Geweldig twee van zulke mooie opstekers!
De organisatie voor de kerstwandeling is al weer volop actief bezig met de voorbereidingen. Na het grote succes van vorig jaar komt er een tweede editie van dit mooie evenement:  een wandeling langs het kerstverhaal in het prachtige park Rusthoff en eindigend in de Dorpskerk.
 
Deze pluim is uiteraard ook voor al die ruim 100 vrijwilligers: vanuit de kerken, bestuur Oranjevereniging, leden waterscouting Tjarda, park Rusthoff  en sponsoren die zich vorig jaar voor de eerste kerstwandeling ingezet hebben. Met elkaar is er iets unieks neergezet!
  
Vol enthousiasme zal de werkgroep zich inzetten om ook deze tweede kerstwandeling tot een succes te maken. De ervaring van vorig jaar zal daarbij zeker behulpzaam zijn.
  
Veel stappen zijn er alweer gezet en de komende periode zal er ook nog veel moeten gebeuren. Er moet nog kleding genaaid worden voor de spelers, voor  21 december zoeken wij nog mensen die willen helpen met de opbouw (en opruimen na afloop) van de tafereeltjes in het park. En natuurlijk spelers om het verhaal uit te beelden.
 
Lijkt het je iets om aan zo’n uniek evenement  mee te werken dan kun je je aanmelden bij:
Maaike Vlugt
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;  tel: 06-120 63 658
 
kerstwandeling 2